Siirry suoraan sisältöön

Vuosikokous Kuulumisia 2022

  • tehnyt

Vuosikokous 2022 Kuulumisia

lauantai , helmikuu 19, 2022

Johtokunta

Arsi Tanskanen Puheenjohtaja

Tomi Räsänen Varapuheenjohtaja

Toni Patrikainen Sihteeri

Antti Kotipohja Johtokunnan jäsen

Marko Tuononen Johtokunnan jäsen

Sami Korkalainen Johtokunnan jäsen

Toiminta suunnitelma kaudelle 2022

-Pilkkipäivät huhtikuu pitkäperjantai. osanottomaksu 20e. huippupalkinnoin! seuran sponssi 300e miinus osanottomaksut (arsi ja Marko, kimmo)

-Ampumakisat heinäkuu ilmainen, klubi maksaa ratamaksut,matalan kynnyksen reenuu päivä aseiden ihmeelliseen maailmaan, tavarapalkinnot n 80e. järjestäjät (antti.ko +simo.t)

-onkikisat+ kesäkok heinä/elo ilmainen, palkinnoissa 80e +60e kisan jälkeinen ruokailu. (järjestäjät (arsi+ tomi,marko)

-mahdollinen saunailta mökkeineen onkikisan yhteydessä.

-Pielisen kuningaskalastaja heinä/elo vaihde vknloppu. (30.7) viimevuotisin säännöin. osallistumismaksu 50e. Klubin mestareille jotain bonus palkintoa osanottorahoista.

tavarapalkintoja harkitaan.

järjestäjät??? etsitään henkilöstöä punnitukseen. vanhat jos jatkaa? (tomi , sanna ja ilkka surakka, Jarkko pehkonen) kalat myydään ja tulot seuralle, viime vuonna näistä n250e tuotot.

-pienpetokisat 2021. palkinnot 3 parhaalle n180e (arsi)

-madekisat 2022 osanottomaksu 10e. palkintoihin lisäksi 40e tavarapalkinto. (arsi&toni)

-Ollaan arvonnassa mukana pienpetojen sm joukkuekilpailuun suomussalmelle, arvonta vappuna, jos ei päästä voidaan tehdä erillinen ketunpyynti reissu jos lähtijöitä.

+järjestetään Klubin kettujahteja juuassa joista ilmoitetaan seuran watsapissa/ tai vaihtoehtoisesti voi kytätä jahteja klubin koiratutka ryhmästä ja tulla jahtiin oma alotteisesti, ja mahdollisuuksien mukaan klubin jänismetsästys päiviä!

-seuralle hommattiin 2021 hyvä vaaka punnitushommiin. samoin seurapipoja on haettavissa ilmaiseksi puheenjohtajalta vielä pääsiäiseen asti. ja uusille jäsenille seuran lippikset.

-liittymismaksu 2022 50e, ja jäsenmaksu ennallaan 30e.

-rhy kokouksissa seuran edustaja Antti Kotipohja, Ilkka Surakka

-Olli Ovaskaisen jäsenmaksu vapautus wep sivujen ylläpidosta jatkuu. wep sivut ovat osin rikkoutuneet että riveihin ei saa välejä ja muita vikoja, Olli tutkii ratkaisuja.

-Pienpetokisa pisteytys ennallaan, kettu 4p, muut 1p. Klubi ilmoittaa tulokset automaattisesti rhy kilpailuun. Kertokaa ideoita pienpeto pyynnin aktivoimisiin seuralaisissa? mikä motiivi ajaisi jäseniä pyyntiin?

-Uusia jäseniä kaudelle 2022 kolme kappaletta, kesäkokouksessa hyväksytty Anna Kaasinen ja Talvikokouksessa hyväksytyt Arttu Kuiri ja Matias Toivanen.

yksi jäsen erotettiin maksamattomien jäsenmaksujen takia. jäseniä nyt yhtä tai kahta auki 30. Muistakaan maksaa jäsenmaksut ajoissa! tosi rasittavaa vuodesta toiseen kinuta niitä pitkin vuotta, nyt siirrytty järeämpiin toimiin. Toki iso osa jäsenistä toimii kiitettävästi kiitos siitä.

-Kaikista kisoista ja tapahtumista ilmoitetaan tarkemmin seuran internetsivuilla www.juuanpienpetoklubi.com ja linkki ilmoituksista jaetaan seuran watsapp ja facebook ryhmiin yleensä aina hyvissä ajoin. Toivotaan runsasta osanottoa vuoden tapahtumiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *