Siirry suoraan sisältöön

Klubin Madekuninkuus 2021 27.2 Tulokset:

  • tehnyt

Klubin yleiset madekuninkuus kilpailut pidettiin lauantaina 27.2 2021 sirnitsansalmessa 2,5h pituisena. matikat olivat alkuillan aika häveissä ja vain 1 made oli noussut ensimmäisen puolentoistatunnin aikana, onneksi viimeisen tunnin syöntipiikki toi jäälle toistakymmentä liurua ja palkinnot saatiin jaettua. sää oli mukavan leuto, tosin iltaa kohti pakkanen vähän kiristyi täysikuun loimottaessa taivaalla. Simo Toivanen ryösti mestaruus pokaalin, viime vuoden mestarin pyristelyt eivät tänä vuonna kantaneet madekeitolle asti. seuraavaksi tulokset:

1. Simo Toivanen 1340g

2. Arttu Kuiri 910g

3. Marko Tuononen 890g

4. Arsi Tanskanen 410g

5-7 sijat ilman saalista

Yrjö Ryhänen

Tomi Räsänen

Toni Patrikainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *