Siirry suoraan sisältöön

Klubin kettujahti 2020 PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTTUNUT 12-15.11 Suomussalmi.

  • tehnyt

Kettu/ilves/susi jahtia siirretty viikolla, varmemman lumitilanteen takia. Metsästämme pääasiassa kettuja, mutta käytössä vielä tällä hetkellä myös 2kpl susilupaa ja 6kpl ilveslupaa. Reissu järjestetään 13-15 marraskuuta suomussalmen juntusrannassa. Lähtö torstaina 12.11 päivällä tai illalla, ja jahtipäivät perjantai, lauantai ja sunnuntai. pois lähtö sunnuntai iltana 15.11. Kettuja alueella nyt todella runsaasti. majoitus edullinen , koko viikonloppu muutaman kympin. valtion pienpetoluvat 10e. mukaan mahtuu vielä ainakin 2 innokasta.

ilmottautumiset Arsille reissuun asti. mukaan pääsee ilmottautumisjärjestyksessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *