Siirry suoraan sisältöön

Klubin PILKKIPÄIVÄT 2020 28.3 -20

  • tehnyt

Klubin vuoden suosituin tapahtuma on jo ovella! Legendaariset pilkkipäivät pidetään 28.3 lauantaina,

kokoontuminen 8:20 juuan abc eteen, josta lähdemme valumaan kilpailuvesistölle, kilpailuaika 09.00 -16.00 + siirtymät. (voi myös tulla myöhemmin paikalle pitkin päivää, , opastus 0503553167) kilpailun suurahven lammesta vinkkinä, että se on nunnanlahti/salonkylä suunnassa, ja siellä on kisailtu ennenkin.

kilpailun luonne, 10-isointa ahventa kilpailu . (eli puntarille vaan 10 ahventa per osanottaja ja + isoin kalasi lajista riippumatta) Ainakin 5 parasta palkitaan, myös suurin kala lajista riippumatta palkitaan.

Kilpailu avoin kaikille KLUBILAISILLE puolisoineen.

ja ettei rikota mitään sääntöjä, max osallistujamäärä 10 henkeä ;-D, korona säädösten takia, tosin viime vuosina osanottomäärä on aina jäänytkin alle. eli ei sen takia tarvitse kenenkään kotiin jäädä!

Palkinnot eivät jätä taaskaan ketään kylmäksi.

pääpalkinto: riistakameroiden kuningas, UOVISION, lähettävä kamera (200e). muita palkintoja mm. lahjakortti 100e, haudutuspata (50e), conibear rosteri rautoja 5kpl (100e), mahdollisia rahapalkintoja $$$ jos tarpeeksi osanottajia, + muuta tavaraa, seuran hattua, kalastustarvikkeita mm, (myös sponsori palkintoja, vastaan otetaan mielellään)

osanottomaksu perinteinen 20e.

kilpailun jälkeen nuotio käryää, eli makkarat mukaan. ja mahdolliset virvokkeet polttavan auringon varalta jäälle.

kaikuluotaimet ja muut gepsit sallittuja, sammuneille pulkka kuljetus rantaan, itse vedettynä.

TERVETULOA!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *