Siirry suoraan sisältöön

Vuosikokous 2020 Kuulumisia:

  • tehnyt

Hallitus kaudelle 2020: pj Arsi Tanskanen, siht Toni Patrikainen, hallituksen muut jäsenet, Marko Tuononen, Antti Kallinen, Sanna Räsänen, Tomi Räsänen

Talous pyörii hyvin, kun vain kaikki maksavat jäsenmaksut, rästejä kolmella henkilöllä 2018 ja 2019 joiden kanssa käynnistetään selvitys jäsenyyden jatkamisesta. rästissä olevat jäsenmaksut ovat perintäkelpoisia, vaikka jäsen erotettaisiinkin. 2019 jäsenmaksuja rästissä 8 henkilöllä, joilta kanssa toivomme pikaista suoritusta, sihteeri lähettää muistutukset lähiaikoina. nämä isolla viiveellä tulevat jäsenmaksut aina hankaloittavat tulevan vuoden toiminnan suunnittelua , ja tuovat turhaa työtä etenkin sihteerille, toivonkin tähän muutamien osalta skarppausta, valtaosalle toki kiitos että ovat hoitaneet maksut aina säntillisesti ajallaan.

Tulevan vuoden kilpailuiluihin seura tarjoaa 24 kpl conibearin rosteri rautoja.

Seuraavaksi vuoden toimintasuunnitelmaa:

1. Klubin pilkkipäivät ,Maaliskuun loppupuoli. suurahven kilpailuna. 10 isointa ahventa kilpailu, klubilaisille perheineen, osanotto maksu 20e. koko päivän kilpailu. pääpalkinto arvo 200e + paljon muuta. lisäksi seuralta kisaan 5kpl rst conibear rautoja.

2. Klubin ampumakilpailut (heinäkuu) seura maksaa ratamaksut, ilmainen osanotto, palkintona 4kpl rst conibear.

3. Klubin onkikilpailut (heinäkuu) jäsenille perheineen, ilmainen osanotto, palkintoina 4kpl rst conibear.

4. Klubin saunailta, mahdollisuuksien mukaan onkikisojen yhteydessä, seura tarjoaa ruuat (60e). samassa myös kesäkokous.

5. Klubi uistelu. heinä/elo vaihde. Samat suurkala kalasäännöt kuin ennen, mutta kaikki aktiivikalastus muodot sallittuja, nyt myös heittokalastajat ja jigittelijät ja muut lurkkaajat voivat osallistua kilpailuun venekuntina. tämä toivottavasti tuo muutaman venekunnan lisää. osanottomax 40e, klubilaisille pientä ponus palkintoa osanottorahoista.

6. Klubi osallistuu pienpeto Sm kilpailuihin marraskuussa tai vaihtoehtoisesti, pitää viikkoa aikaisemmin ketun pyynti reissun kaikille halukkaille klubilaisille suomussalmelle, tämä aina varmistuu vapun tienoilla kun tietää tarkemmin osuuko arpa kisoihin.

7. Klubin madepilkkki 2021 , osanottomaksu 10e , rahapalkinnot, lisäksi seura tarjoaa menestyville klubilaisille 2kpl rst conibear rautoja.

8. Klubin 2020 Pienpetokilpailu, kaikki juuan rhy alueelta pyydetyt pedot, pisteytys , kettu 4p, kaikki muut 1p. edellytys osallistumiseen, ettei saaliita ilmoiteta muiden kisoihin, näin saadaan tulokset klubin nimissä suoraan myös rhy kilpailuun. palkinnot. sija 1. 5kpl rst conibear rautoja, sija 2. 2kpl rst conibear, sija 3. 2kpl rst conibear.

9. lisäksi pidämme mahdollisuuksien mukaan ketun ja jäniksen pyynti päiviä talvella 2020.2021 johon kutsumme jäseniä watsup kanavan kautta, seura tarjoaa makkarat jahtipäiville.

siinäpä suurimmalta osalta vuoden tapahtumat. lnäistä aina ilmoitellaan facebook ja watsup.

muut asiat. Olli Ovaskaisella internet sivujen säädöstä ja töistä, toistaiseksi voimassa oleva jäsenmaksu vapautus.

jos pienpeto kisasta 2019 ei kuulu palkintoa , se on silloin vähennetty jäsenmaksu rästistä, lisätietoja voi tiedustella sihteeriltä.

uusia jäseniä seuraan tauon jälkeen taas Janne Halonen tervetuloa.

oikein hyvää ja aktiivista peto/ kilpailu vuotta 2020 kaikille Juuan Pienpeto Klubilaisille!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *