Siirry suoraan sisältöön

Klubin Pilkkipäivät La 6.4

  • tehnyt

Klubin vuoden suosituin tapahtuma on taas ovella! Pilkkipäivät 2019 etsii mestariaan lauantaina 6.4. Kokoontuminen Juuan ABC 8:20 mennessä.

Siitä lähdemme siirtymään omin kulkuneuvoin kohti tuntematonta kilpailuvesistöä (kilpailuvesistö ilmoitetaan myöhemmin ennen kilpailua, jäätilanne ja teiden auki olo vielä tämän estää) , ja toivonmukaan klo 9:00 olisi jo pilkit vedessä. Mukaan kerkeää toki myöhemminkin, onhan kilpailuaikaa klo 16:00 asti + siirtymä. Myös kilpailun luonne 10 isointa ahventa, ei ole niin hektinen ajan kanssa. Kilpailu on avoin klubilaisille perheineen/puolisoineen. Jos seuralaisilla on ylimääräistä tavaraa sponsori palkinnoiksi, kaikki otetaan ilolla vastaan. Osanottomaksu 20e.

Palkitaan ainakin 3 parasta 10 isointa ahventa kilpailussa, ja myös kilpailun suurin kala. Palkinnot eivät jätä taaskaan ketään kylmäksi, Palkintojen arvo n 400e
PÄÄPALKINTO

uovisionin lähettävä riistakamera

Lisäksi muita tuotepalkintoja ja lahjakortteja. Jos kilpailijoita on enemmän kuin 8 henkeä, kaikkien ylimenevien osanottomaksut lisätään myös palkintopottiin.

Kisoja tukemassa Juuan Pienpeto Klubi, Rutjanpuron Kennel. Myös lisää tukijoita mahtuu!!

Tervetuloa kaikille kisailemaan Klubin PilkkiMestaruudesta 2019

Seuraavaksi tarina , 2015 kisoista, kisa kiimaa nostattamaan:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *