Siirry suoraan sisältöön

Klubi Pienpeto joukkue SM kisoissa 2018

  • tehnyt

Marraskuun puoliväli ja lumeton maa, siinä oli lähtökohdat pienpetokisoihin.

Saavuttiin perjantaina Suomussalmen Juntusrantaan, tuttuun hirsilinnaan. Maastoarvonnat iltamassa ja tutkailemaan maastoa , maastosta löytyikin pari pientä jokea johon virittelimme kolmisenkymmentä loukkua kahdeksi yöksi tyhjää pyytämään , minkin jälkiä oli ranta sannassa , mutta ei nuo loukkuun eksyneet eikä pystykorvan kanssa rantoja perannut tiimimmekään niitä yhyttänyt.

Arvottu alue oli noin 5x6km kokoinen hyvän oloista kettumaastoa, valitettavasti sula keli teki niiden löytymisestä vaikeaa, koska alueeseen oli kerääntynyt oppaan mukaan 100-400 poroa talvehtimaan, ajoja siis riitti , mutta vain kerran oli toivottu kohde-eläin edessä ja sekin karkasi vihulaisen puolelle. Lauantai yönä, yksi kettu joutui pillittäjän haulisuihkuun mutta selvisi tilanteesta terveenä.

Eipä sen kummempaa kertomista reissusta , kaikkemme tehtiin ja ajokoiria juoksutettiin, yhden suomalaisen, kahden amerikkalaisen ja yhden plotin voimalla melkein koko ajan, myös yksi jämpti oli minkki partion mukana ehtimässä purovarren asukkia ja koluttiimpa saksanmetsästysterrierilläkin tiedettyjä ketunpesiä, vesiperä vedettiin ja sille ei nyt mahdettu mitään, sulalla maasto oli klubilaisille liian haastava poroerotus haassa temmeltäessä.

Tulostaso kisoissa oli odotetun heikko, oliko voittajajoukkueella neljä saaliseläintä, reissuna kaikki meni hienosti ja mukavaa oli koko porukalla touhuta. Lopuksi iso kiitos SPONSOREILLE että olitte taas tukemassa joukkuetta.

Mökkimajoituksen tarjosi NIPROMEC OY

Polttoaineet neljään maasturiin tarjosi Juuan paikalliset:

Metallipalvelu Hartikainen Oy

Juuan SM-Sähkö

OFFROADTARVIKE

Sport Kone Halonen

Klubilaisten lippaat täytti K-Rauta Juuan panos-osasto.

Ja vatsantäytettä tarjosi säkki kaupalla S-Market Juuka ja Pielisherkku.

Kiitos kaikille joukkuetta tuleville , jatketaan yhteistyötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *