Siirry suoraan sisältöön

Seuran Vuosikokous 2018 Tiedote!

  • tehnyt

Seuran vuosikokous pidettiin madekisan jälkimainingeissa sirnitsansalmella. Sihteeri Toni Patrikainen kävi läpi menneen vuoden raha asiat, maksamattomia 2017 vuoden jäsenmaksuja on vielä joillain maksamatta, onkohan uusi sähköposti/viesti laskutus syynä tähän, nyt lähiaikoina ilmestyy 2018 jäsenmaksu (30e) + mukana osalle edellisen vuoden rästilasku, jos tulevaa rästilaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä johtokunta erottaa jäsenen kuulemisen jälkeen, tämä siis koskee 2017 maksamattomia jäsenmaksuja. Seuran on erittäin hankala suunnitella tulevan vuoden taloutta, jos kolmasosa jäsenmaksuista on karhuttavissa seuraavan vuoden puolella.

2017 vuoden toimintakertomuksesta sen verran että järjestettiin helmikuussa perinteinen made pilkki, kisaan osallistui 8 henkeä ja voiton nappasi Antti Kotipohja, huhtikuun puolessa välissä legendaariset klubin pilkkipäivät, jonne oli seuran puolesta linja-auto kuljetus, 10 suurinta ahventa kisana, osallistujia 12kpl voittoon Arsi Tanskanen, kesällä pidettin ampumakisat, osanottajia 5kpl, voittoon Antti Kotipohja. Onkikilpailut osallistujia 2kpl voittoon Elena Toivanen, Klubi-uistelussa kanssa suuri kato, venekuntia 7kpl, seuran mestariksi Teuvo Hiltunen. Pienpeto Mestariksi Arsi tanskanen 15p, 2. Simo Toivanen 9p 3. Jussi Huttunen 2p. Klubin Ajokuninkuus jäi pitämättä vähäisen kiinnostuksen takia. Nyt viime vuosina kaikenlainen seura/yhdistystoiminta on hiipunut, se ei ole vain klubin ongelma vaan yhteiskunnallinen, ja riivaa kaikkia seuroja. Nostakaahan perse tänä vuonna somesta, ja tulkaa ulos harrastamaan ja näkemään ihmisiä.

Tulevan vuoden tapahtumia:

Made pilkki (pidetty)

Pilkkipäivät, huhtikuun puolen välin paikkeilla suur ahven kisana, tänä vuonna entistä loistavammilla palkinnoilla.

Ampuma ja onkikisat heinäkuu paremmilla palkinnoilla, seura kustantaa ratamaksut, ja onkikilpailuissa ruuat ja juomat.

Klubi-uistelu heinä/elo perinteisellä systeemillä.

Ajokuninkuus syksy/talvi

Pienpeto Sm suomussalmi marraskuuu (arvonnan varassa)

Ja sitten suurin muutos!!! Pienpeto Mestaruus, pisteytys selkeämmäksi ja houkuttelevuus ilmottautua, huippu palkinnot, klubi ilmoittaa saaliit suoraan myös rhy kisaan. Pisteytys Kettu 4p, muut (supi,mäyrä,minkki,näätä) 1p

1. Palkinto ARVO 100 euroa

2. Palkinto ARVO 60-50 euroa

3. Palkinto ARVO 30-20 euroa

Tulokset ilmoitettava Arsille vapaamuotoisesti Vuoden loputtua 2019 tammikuun 15 päivään mennessä.

Varattiin n600e 2018 hankintoihin, jos seuralaisilla ideoita, mihinkä käyttää varoja niin ideoita tulemaan johtokunta käsittelee ja toteuttaa, esim seurapipot, seura autotarrat. Pienpeto loukku tarpeet jne mitä mieleen tulee edistämään petopyyntiä tai seuran näkyvyyttä. Ps. Viime vuonna hankittuja seura lippiksiä vielä saatavilla kuka ei ole käynyt. Numerosta 0503553167.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *