Siirry suoraan sisältöön

yleinen KLUBI-UISTELU 2016 LA 30.7

  • tehnyt

Perinteinen klubi-uistelu jo 11 kerran la 30.7 hirvisalmen lossilla. 13.30-21.30. Suurkala jahtina. Kolme kalaa sarjastaan, pisteytys HAUKIx1, KUHAx2, LOHIKALATx3 (lain sallimat). Lähtöpaikka vapaa, joku venekunnasta oltava lossilla ilmottautumassa, josta saa siirtyä vapaasti veneilleen klo 13.30 alkaen. Jos poikkeava menettely esim estynyt tulemaan kohtuuttoman matkan takia, tai muu syy, ilmoitettava kilpailun johdolle ennakkoon. Kilpailu loppuu 21.30 jolloin kilpailuun osallistuvat kalat oltava lossirannassa. Kalat on sallittua tuoda autolla lähtöpaikastaan kisa-ajan puitteissa. Kisa alue sama kuin edellisvuonna.Vaparajoitus 8 ja yksi viehe per siima.

Osanottomaksu 30e/venekunta. Kolme parasta venekuntaa palkitaan, ja kaikki osanottomaksut 100‰ rahapalkinnoissa. lisäksi klubi tarjoaa seuranmestareille lisäpalkintoja.

omat vesistökohtaiset kalaluvat vaaditaan, kilpailijat toimivat omalla vastuullaan ja seura pidättää oikeuden aikataulu ja sääntömuutoksiin.

tervetuloa kaikille

yhteydenotot:

Tomi Räsänen 0465658615

Kisa-alueen rajat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *