Siirry suoraan sisältöön

Klubin pilkkipäivät 2015 Tulokset

Klubin pilkkipäivät pidettiin 4.4 pääsiäislauantaina mystisellä salolammella salonkylällä, seikkailunhaluisilla klubilaisilla ei ollut käsitystäkään mitä lampi kätki sisäänsä, hirveitä juttuja krokotiilin kokoisista hauista ja vettä juovista hirvistä tosin joku porukkalaisista muisteli kuulleensa.

Kilpailu pidettiin 10 suurinta ahventa kilpailuna, ja myös isoin kala palkittiin. lampi antoi omiaan rauhalliseen mutta tasaiseen tahtiin, koko oli tasaisen pientä, niinpä tuonos markon tunti ennen kilpailun loppua saama reilu puolikiloinen kyrmyniska riitti yksinään kisan voittoon eikä muita hänen 9 sulikkaansa tarvinnut edes punnita.

Allekirjoittanut kävi haastattelemassa tuoreeltaan tuonosen pojan ottiavannolla ja tässä kilpailun voittajan kertomus tapahtumista, ”Noin tunti ennen loppua lähdin arsin kanssa pöpertämään lahdelmaan jossa oli sulana oleva ojansuu, arsi jäi keskemmälle, ja minunkin matkani jäi vähän vajaaksi kun huomasin kotipohjan aamullisen avannon. työnsin pystypilkin reikään ja laitoin ongen repunpäälle ja aloin kaivella tupakkavehkeitä taskusta, sätkää sytytellessä huomasin kun vapani telkkusi villisti repunpäällä. otin vavan käteeni ja huomasin siimanpäässä vastustelua, revin eläimen puoliväkisin jäälle ja koukku irtosi samontein kalan huulesta, huomasin että kala oli yli puolikiloinen ja tiesin voittaneeni ensimmäisen mestaruuteni ja olevani 70e rikkaampi, rääyin, kiljuin ja potkiuduin jäällä innosta, taisi siinä karata housuunkin lusikallinen”

näin siis muisteli tuononen tuoreeltaan voittokalan saamista. Seuraavaksi Tulokset:

1.Marko Tuononen 540g…..1kala

2.Antti Kotipohja 500g

3.Teuvo Hiltunen 440g

4.Kimmo Tanskanen 410g

5.Arsi Tanskanen 380g

6.Henri Nevalainen 280g

7.Jarkko Pehkonen 190g

8.Tomi Räsänen 190g

9.Antti Kallinen 180g

10.Sami Korkalainen 100g

11. Toni Patrikainen 45g

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *