Siirry suoraan sisältöön

Klubin Pilkkipäivät 2024 Tulokset

Klubin pilkkipäivät pidettiin 29.3 pitkänäperjantaina salmeslammilla, keli oli pilvinen mutta lämpöasteilla. Edellisenä päivänä lampeen oli istutettu n 30kpl kirjolohia vanhempien kalojen seuraksi. kisan ensitunteina kaijuissa näkyi muutamia kaloja ja 12 kisailijan iskujoukko sai narrattua 4 kirpeliä jään paremmalle puolelle, yhden uuden istukkaan ja 3 vanhaa kalaa. myös muutamia karkuutuksia lisäksi. loppupäivä sujui hiljaisissa merkeissä, muutama ahven sentään nousi jäälle. pääpalkintona oli garminin kaikuluotain, seuraaville virvelisettejä jne Onnittelut palkituille.

  1. Antti Kotipohja 1966g (2 lohta ja ahven)
  2. Henri Nevalainen 1784g (1 lohi, kisan suurinkala)
  3. Tommi Kokkonen 1336g (1 lohi ja ahven)
  4. Antti Kallinen 78g
  5. Tomi Kokkonen 50g
  6. Teuvo Hiltunen 32g
  7. -12 sijat 0g. Marko Tuononen, Arsi Tanskanen, Tomi Räsänen, Sanna Räsänen, Jouni Haukka, Sanna Partanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *