Siirry suoraan sisältöön

Klubin Madekuninkuus 2024 Tulokset:

Klubin yleinen madekuninkuus 2024 pidettiin juuan pudotuspaikalla 24.2 mukavassa plussakelissä. Kaloja nousi vähänlaisesti, muutama riemunkiljahdus kuitenkin kuultiin, vedenalaiset elukat kyllä kävi repimässä monen pilkkijän pyytöjä, pitäen kaikki 11 pilkkijää hereillä kisan loppuun asti. Lämpimästäkö säästä johtuneen, pakkasnesteen käyttö oli kisan aikana erityisen vähäistä. Kaikki osanottomaksut oli palkintopotissa ja Klubi kustanti vielä lisää hilloa päälle, sekös pärjänneitä hymyilytti. Seuralle saatiin uusi mestari tälle vuotta tiukan kisan jälkeen. Seuraavaksi tulokset:

  1. Henri Nevalainen 200g.
  2. Teuvo Hiltunen 170g
  3. Jolle likovuori (arvalla)

Sijat 4-11 ei kaloja punnitukseen

Tomi Kokkonen

Kristiina Likovuori

Tomi Räsänen

Arsi Tanskanen

Eetu Likovuori

Sanna Partanen

Jouni Haukka

Antti Kallinen (disk) 3%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *